ВРЪЩАНЕ и ЗАМЯНА

Ние от e-garderob.com, бихме желали да сте удовлетворени от Вашата покупка и се извиняваме, ако това не е така.

ДАННИ ЗА АДМИНИСТРАТОРА НА уеб-сайта www.E-Garderob.com

  • КААН МОДА-2 “ ЕООД е дружество със седалище и адрес на управлениегр. ХАСКОВО бул. “България” №2 вх.Д, с ЕИК 204287852.
  • „КААН МОДА-2“ ЕООД администрира електронния магазин E-Garderob, под формата на уеб-сайта E-Garderob.com. „КААН МОДА-2“ ЕООД щe бъде наричано за краткост по-долу „E-Garderob“.
  • Можете да се свържете с е-garderob на посочения по-горе адрес, на телефон +359 876 050008.

Ако не сте удовлетворени от Вашата покупка по някакви причини, то ние бихме Ви осигурили връщане и замяна на всички стоки закупени от нас, ако следните условия са изпълнени:

  • Всички закупени продукти трябва да са в оригиналната си опаковка, като етикетите на продуктите трябва да са непокътнати.
  • Всички закупени продукти трябва да бъдат неизползвани и в оригиналното си състояние.
  • Касовата бележка/фактура/ трябва да бъде включена в пратката за връщане.

Ако всички изброени изисквания не са изпълнени, то бихме желали да Ви информираме, че не можем да обработим каквито и било искания от Ваша страна за замяна на стока или възстановяване на суми, независимо от това, че продуктите са изпратени обратно на нас.

1. ВАЛИДНОСТ за ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ

Всички заменки и връщания на продукти трябва да бъдат внесени в рамките на 14 дни от датата на издаване на касова бележка(фактура) за извършената продажба. Всички заявки за връщане на продукти трябва да бъдат направени онлайн на адрес: https://e-garderob.com/контакти/

2. УСЛОВИЯ за ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ ОНЛАЙН

2.1 Вие трябва да включите оригиналната касова бележка(фактура) заедно с продуктите, които връщате/заменяте. Продуктите, които връщате/заменяте трябва да бъдат в оригиналната си опаковка.

2.2 Изпратете ни Вашата пратка по куриерската фирма, от която сте я получили. В този случай разходите за куриер са за сметка на купувача.

2.3  В рамките на 5 работни дни сумата за закупените продукти ще бъде възстановена. Сумата ще бъде възстановена по банков път на посочена от клиента банкова сметка за поръчка платени с наложен платеж или извършени по банков път.

2.4. Опцията за връщане или замяна на стока не важи за продукти поръчани по индивидуалните изисквания на клиента. (специфични поръчки, поръчки с индивидуални размери и дизайн)

2.5. За да направите заявка за връщане или замяна на закупен продукт, то трябва да използвате формуляра в сайта ни тук.

3. ДРУГИ ПРАВИЛА и УСЛОВИЯ.

3.1 Нашата политика на замяна и връщане на продукт не покрива щети произтичащи от случайни или произволни повреди, които са в резултат от неправилна експлоатация на продукта, като:

– невнимателно разопаковане на продукта
– нараняване, надраскване или скъсване, на продукта и т.н.

3.2. Продукти, които са дефектни или грешно изпратени се връщат, като доставката е за сметка на e-garderob.com.